fbpx

FRUIT VAN GIJS

Er gaat niets boven een goedgevuld, gezond en heerlijk kistje met vers fruit van het seizoen vol met vitaminen op tafel! En wie heeft daar nou meer verstand van dan Gijs zelf? Als kleine jongen hielp hij maar wat graag mee in de groentewinkel van zijn ouders in Amsterdam-West. In de vrije weekenden dwaalde Gijs vaak met zijn familie door de bossen op zoek naar bramen, kastanjes of beukennoten. Welke groenten of fruit in welk seizoen verkrijgbaar zijn, schudt Gijs dan ook zo uit zijn mouw. Daarom heeft Gijs iets nieuws bedacht: Fruit van Gijs. Wekelijks verzorgt Gijs heerlijk vers fruit waar je de hele week van kunt genieten. Zeker in deze tijd waarin het extra belangrijk is om gezond te blijven is dat een handig steuntje in de rug!

Je kunt het fruit los bestellen via onze webshop onder het tabblad ‘Fruit & Salades’. Daarnaast kun je natuurlijk ook een lidmaatschap nemen, zodat je elke week verrast wordt met een kistje vol heerlijk fruit.

LIDMAATSCHAP

Wil jij elke week een kistje met fruit van Gijs op tafel zetten? Kies dan voor een lidmaatschap!

Prijs

Met een lidmaatschap van € 17,50 per week verzorgt Gijs voor jou elke week een goedgevuld, gezond en heerlijk kistje met vers fruit van het seizoen. Bij het afsluiten van jouw lidmaatschap krijg je als welkomstcadeau een houten kratje van Vers van Gijs, waarin jij jouw fruit mooi op tafel neer kunt zetten. Het lidmaatschap is per week opzegbaar. 

Bezorging

Het fruit wordt op vrijdagmiddag tussen 14:00 en 16:30 uur gratis bij jou thuis bezorgd. Komt dat voor jou niet goed uit? We kunnen in overleg altijd een ander moment afspreken. Stuur in dat geval een e-mail naar info@versvangijs.nl of bel Gijs even op: 020-4459930.

Betaling

Je ontvangt aan het begin van de week een factuur die je gemakkelijk per bankoverschrijving of via iDEAL kunt betalen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op per e-mail via info@versvangijs.nl of telefonisch via 020-4459930.

HET FRUIT VAN DEZE WEEK

Het is week 43. Wat zit er in het kistje met fruit van deze week?

Inhoud

Aardbeien, ananas, appel, banaan, druiven, frambozen, komkommer, mango, perzik en puntpaprika.

Voedingswaarde

Op deze pagina kun je altijd  de voedingswaarde van het kistje met fruit van deze week terugvinden.

Fruitleg

Op onze Instagram vind je elke week een leuke Fruitleg over het fruit van deze week.

Tip van de week

Elke week geeft Gijs een leuke tip zodat je jouw fruit kunt omtoveren in een fantastisch lekker product.