fbpx

BROODJESMIXEN

Onze populaire broodjesmixen zijn ideaal voor een heerlijke, gemakkelijke lunch.

Voor de mixen veganistisch, vegetarisch, klassiek en exclusief gebruiken we diverse ambachtelijke broodsoorten: ciabatta, waldkornbol, Italiaanse bol, speltbrood, desembrood en bruine ciabatta. De broodjes zijn gehalveerd en worden gepresenteerd in een houten krat. De broodjes zijn voorzien van een vlaggetje, zodat je in één oogopslag kunt zien wat het hoofdingrediënt van het beleg is. De samenstelling van de mixen varieert regelmatig, zodat je je elke keer kunt laten verrassen door een nieuwe mix! Deze mixen van broodjes zijn te bestellen per 12/18/24/30/36 stuks. Per persoon raden wij gemiddeld 2,5 stuks (halve broodjes) aan. Heb je bijvoorbeeld een gezelschap van 12 personen? Kies dan voor 30 stuks. Let op: deze mixen bevatten geen glutenvrije broodjes. Deze kun je apart bijbestellen.

De veganistische mix bevat onze diervriendelijke broodjes. De vegetarische mix bevat onze gevarieerde vega(n) collectie. 50% van de mix bestaat uit veganistische broodjes, de overige 50% van het beleg is vegetarisch. De klassieke mix bevat onze best verkochte broodjes met een verdeling van 50% vlees en vis en 50% vega(n) beleg. De exclusieve mix bevat onze meest luxe belegde broodjes met een verdeling van 50% vlees en vis en 50% vega(n) beleg.

 

BOERENMIX

De Boerenmix bevat stevige boerenbroodjes met authentiek beleg met een verdeling van 50% vlees en vis en 50% vega(n) beleg. De Boerenmix is anders dan de veganistische, vegetarische, klassieke en exclusieve mix. De Boerenmix bevat namelijk simpel broodbeleg zonder garnering, zoals kipfilet, tonijnsalade, jong belegen kaas of hummus. Voor de Boerenmix gebruiken we twee ambachtelijke broodsoorten: bruine ciabatta en speltbrood. De broodjes zijn gehalveerd en worden gepresenteerd in een houten krat. De broodjes zijn voorzien van een vlaggetje, zodat je in één oogopslag kunt zien welk beleg een broodje bevat. De Boerenmix wordt met augurken, mosterd en huisgemaakte truffelmayonaise geserveerd. De saus en garnering zitten in aparte bakjes. De samenstelling van de mix varieert regelmatig, zodat je je elke keer kunt laten verrassen door een nieuwe mix! De Boerenmix is te bestellen per 12/18/24/30/36 stuks. Per persoon raden wij gemiddeld 2,5 stuks (halve broodjes) aan. Heb je bijvoorbeeld een gezelschap van 12 personen? Kies dan voor 30 stuks. Let op: deze mix bevat geen glutenvrije broodjes. Deze kun je apart bijbestellen.

STEVIGE BASIS

De Stevige Basis is onze rechttoe rechtaan lunchmix met divers belegde pistolets. De Stevige Basis bevat simpel broodbeleg zonder garnering, zoals kipfilet, tonijnsalade, jong belegen kaas of hummus. Voor de mix van Stevige Basis gebruiken we divers belegde witte en bruine pistolets. De broodjes worden per stuk in papier gerold. Voor het beleg is zowel vlees, vis, vegetarisch als veganistisch mogelijk. Standaard bevat de Stevige Basis 50% vlees/vis en 50% vega(n) beleg. De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks. Let op: deze mix bevat geen glutenvrije broodjes. Deze kun je apart bijbestellen.

VEGAN BASIS

De Vegan Basis is onze rechttoe rechtaan lunchmix met veganistisch belegde pistolets. De Vegan Basis bevat net als de Stevige Basis simpel broodbeleg zonder garnering, maar dan helemaal veganistisch! Denk hierbij aan filet à l’americain, kipkerriesalade, hummus en bloemkoolgrillworst. Voor de mix van Vegan Basis gebruiken we divers belegde witte en bruine pistolets. De broodjes worden per stuk in papier gerold. De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks. Let op: deze mix bevat geen glutenvrije broodjes. Deze kun je apart bijbestellen.

MINI MIX

De Mini Mix bevat onze broodjes in het klein met een verdeling van 50% vlees en vis en 50% vega(n) beleg. Voor de Mini Mix gebruiken we ciabatta, witte en bruine pistolet, wrap en desembrood. De broodjes worden gepresenteerd in een houten krat. Let op: je bestelt tweehapsbroodjes. De Mini Mix is alleen per 24 stuks te bestellen. De Mini Mix is als lunch geschikt voor maximaal 5 personen. Let op: deze mix bevat geen glutenvrije broodjes. Deze kun je apart bijbestellen.

BORRELKRATJE

Ons borrelkratje bevat 40 heerlijke hapjes. De hapjes zijn gevarieerd, helemaal veganistisch en zoals je van ons gewend bent: heel erg lekker! De hapjes worden smakelijk gepresenteerd in een houten kratje.

Je ontvangt een selectie uit de volgende hapjes: fruitspiesjes; groentespiesjes, wrap met wasabimayonaise, bosui, avocado, shiitake, teriyakisaus, taugé en sesamzaad; wrap met hummus, courgette, tomaat, rode ui, olijfolie en rucola; gevulde minipitabroodjes met pulled unpork, coleslaw, mayonaise en sriracha; gevulde minipitabroodjes met gyros, rode ui, paprika en knoflooksaus.

Omdat we het erg druk hebben met lunchcatering verzorgen wij tijdelijk geen borrelkratjes.

OVERIGE MIXEN

Muffin Mix

De Muffin Mix is een mix van twintig ovenverse muffins: bessen, chocolade en citroen. De muffins worden gepresenteerd in een houten krat.

Mix Zoet van Gijs

De Mix Zoet van Gijs is een mix van ovenverse muffins (bessen, chocolade en citroen) en brownies.

Mix van kleine salades

De mix van kleine salades bestaat uit onze salades in het klein, per stuk verpakt: Barbabietolasalade, Carpaccio-Truffelsalade, Geitenkaassalade, Griekse Salade, Kyp-Teriyakisalade, Mango-Kypsalade, Pastatruffelsalade, Pittige Kipsalade en Shoarmasalade.

Mix van smoothies en jus d’orange

De mix van smoothies en jus d’orange is een heerlijke 50/50 mix van biologische smoothies (geel, groen, oranje en rood) en verse jus d’orange, 33cl.

Mix van frisdranken

De mix van frisdranken bestaat uit Coca Cola, Coca Cola Light, Coca Cola Zero, Fanta Orange, Fanta Cassis, Lipton Ice Tea Green en Lipton Ice Tea Sparkling.

CATERING

Heb je iets te vieren, zoals een bruiloft, een verjaardag, een buurtfeest of een receptie? Geniet samen met jouw geliefde, familie, vrienden, buren of collega’s van deze mooie dag en laat de catering aan ons over! Vers van Gijs verzorgt op aanvraag heerlijke buffetten met onder andere belegde broodjes, salades, fruit en borrelhapjes.

We verzorgen onze catering in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Diemen, Hoofddorp, Ouderkerk aan de Amstel en Schiphol.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Stuur ons dan even een e-mail of bel 020 – 445 99 30 / 06 – 25048833