BROODJESMIXEN

Onze populaire broodjesmixen zijn ideaal voor een heerlijke, gemakkelijke lunch.

Voor de mixen veganistisch, vegetarisch, klassiek en exclusief gebruiken we diverse ambachtelijke broodsoorten: ciabatta, waldkornbol, Italiaanse bol, zuurdesembrood, bruin boucheronbrood en speltbrood. De broodjes zijn gehalveerd en worden gepresenteerd in een houten krat. De broodjes zijn voorzien van een vlaggetje, zodat je in één oogopslag kunt zien welk beleg een broodje bevat. De samenstelling van de mixen varieert regelmatig, zodat je je elke keer kunt laten verrassen door een nieuwe mix! Deze mixen van broodjes zijn te bestellen per 12/18/24/30/36 stuks. Per persoon raden wij gemiddeld 2,5 stuks aan. Heb je bijvoorbeeld een gezelschap van 12 personen? Kies dan voor 30 stuks.

De veganistische mix bevat onze diervriendelijke broodjes. De vegetarische mix bevat onze gevarieerde vega(n) collectie. 50% van de mix bestaat uit veganistische broodjes, de overige 50% van het beleg is vegetarisch. De klassieke mix bevat onze best verkochte broodjes met een verdeling van 50% vlees en vis en 50% vega(n) beleg. De exclusieve mix bevat onze meest luxe belegde broodjes met een verdeling van 50% vlees en vis en 50% vega(n) beleg.

 

BOERENMIX

De Boerenmix bevat stevige boerenbroodjes met authentiek en heerlijk beleg met een verdeling van 50% vlees en vis en 50% vega(n) beleg. Voor de Boerenmix gebruiken we twee ambachtelijke broodsoorten: bruin boucheronbrood en speltbrood. De broodjes zijn gehalveerd en worden gepresenteerd in een houten krat. De broodjes zijn voorzien van een vlaggetje, zodat je in één oogopslag kunt zien welk beleg een broodje bevat. De Boerenmix wordt met augurken, mosterd en huisgemaakte truffelmayonaise geserveerd. De saus en garnering zitten in aparte bakjes. De samenstelling van de mix varieert regelmatig, zodat je je elke keer kunt laten verrassen door een nieuwe mix! De Boerenmix is te bestellen per 12/18/24/30/36 stuks. Per persoon raden wij gemiddeld 2,5 stuks aan. Heb je bijvoorbeeld een gezelschap van 12 personen? Kies dan voor 30 stuks.

STEVIGE BASIS

De Stevige Basis is onze rechttoe rechtaan lunchmix met divers belegde pistoletjes. Voor de mix van Stevige Basis gebruiken we divers belegde witte en bruine pistoletjes. De broodjes worden per stuk in papier gerold. Voor het beleg is zowel vlees, vis, vegetarisch als veganistisch mogelijk. Standaard bevat de Stevige Basis 50% vlees/vis en 50% vegetarisch beleg. De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks.

MINI MIX

De Mini Mix bevat onze broodjes in het klein met een verdeling van 1/2 vlees en vis en 1/2 vega(n) beleg. Voor de Mini Mix gebruiken we ciabatta, bruin boucheronbrood, wrap en zuurdesembrood. De broodjes worden op smakelijke wijze gepresenteerd in een houten krat. Let op: je bestelt tweehapsbroodjes. De Mini Mix is alleen per 24 stuks te bestellen.

BORRELKRATJE

Ons borrelkratje bevat 40 heerlijke hapjes. De hapjes zijn gevarieerd, seizoensgebonden, helemaal veganistisch en zoals je van ons gewend bent: heel erg lekker! De hapjes worden smakelijk gepresenteerd in een houten kratje.

Dit seizoen een selectie uit de volgende hapjes: wrap met wasabimayonaise, zeewier, taugé, komkommer, wakame en sesamzaad; torentje met aardappel, rode biet, knolselderij en truffelmayonaise; torentje met artisjokblad, zontomaat en basilicum; artisjokbodem met tapenade, taggiasche olijf, peterselie en pompoenpit; gevulde cilieginotomaat met cashewkaas; gevulde minipaprika met rijst; spies met ui, shii-take, tomaat en tofu; spies met wortelzalm, komkommer, avocado en sesam; Mexicaanse gevulde aardappeljasjes.

OVERIGE MIXEN

Muffin Mix

De Muffin Mix is een mix van twintig ovenverse muffins: appel-kaneel, bosbessen, chocolade en vanille. De muffins worden op smakelijke wijze gepresenteerd in een houten krat.

 

CATERING

Heb je iets te vieren, zoals een bruiloft, een verjaardag, een buurtfeest of een receptie? Geniet samen met jouw geliefde, familie, vrienden, buren of collega’s van deze mooie dag en laat de catering aan ons over! Vers van Gijs verzorgt op aanvraag heerlijke buffetten met onder andere borrelhapjes, belegde broodjes, salades en fruit.

We verzorgen onze catering in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp en Ouderkerk aan de Amstel.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Stuur ons dan even een e-mail of bel 020 – 445 99 30 / 06 – 25048833