Evenementencatering

Over Vers van Gijs Evenementencatering

Vers van Gijs Evenementencatering B.V. verzorgt de catering voor evenementen zoals festivals, filmsets, verjaardagsfeesten en bruiloften. Wij voorzien in catering op maat voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Zowel bezorging als catering op locatie is mogelijk.

Aanvraag indienen

Ben je op zoek naar catering voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch via 020 – 445 99 30 als per e-mail via info@versvangijs.nl. We horen graag de geplande datum of data voor jouw evenement, de locatie, om hoeveel personen het gaat en waar je naar op zoek bent (ontbijt, lunch, borrel en/of diner).

Samenwerking met Wine Nomads

Voor de meest luxe evenementen werkt Vers van Gijs samen met Wine Nomads. Wine Nomads beschikt over een traditionele Piaggio Ape die volledig is ingericht als mobiele wijnbar.

De Piaggio is zeer representatief voor zakelijke evenementen en personeelsfeesten. De wijnbar beschikt over een wijnklimaatkast en is uitgerust met twee TV-schermen. Hierdoor kan de wijnbar ook gepersonaliseerd worden in een huisstijl. Regent het? Door de beperkte afmetingen kan de Piaggio bijna bij elk kantoorpand naar binnen rijden!

Wine Nomads werkt samen met verschillende wijnimporteurs en heeft daardoor altijd een breed assortiment kwalitatieve wijnen tot de beschikking. Standaard zijn er drie selecties van verschillende wijnen waaruit kan worden gekozen, maar in overleg is (bijna) alles mogelijk.

In combinatie met de lekkerste borrelhapjes en catering van Vers van Gijs heb je met de mobiele wijnbar van Wine Nomads een unieke formule voor een onvergetelijk evenement!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat kan zowel telefonisch via 020 – 445 99 30 als per e-mail via info@versvangijs.nl. We horen graag de geplande datum of data voor jouw evenement, de locatie en om hoeveel personen het gaat.

Winkelwagen

Jouw bestelling

Wil je een bestelling plaatsen voor vandaag? Kijk op de afrekenpagina voor de eerstvolgende bezorgmogelijkheid.