Werken Bij Gijs

MEDEWERKER LUNCHCATERING

Als medewerker lunchcatering open je de winkel, bak je brood, smeer je broodjes, shake je smoothies, bereid je salades, snijd je groenten en vleeswaren, maak je de mise-en-place en bedenk je nieuwe producten. Je vindt het gezellig om in een team te werken, dus voor je collega’s zet je met plezier een kopje koffie. Wij werken in een razend tempo, want bij Gijs is het altijd druk.

De dag begint met het bakken van brood en het klaarzetten van de benodigdheden voor de dag. In de ochtend zijn we druk bezig met het maken van bestellingen voor bedrijven en particulieren, die vanaf kwart voor 10 ‘s ochtends door onze bezorgers door Amsterdam en omstreken worden bezorgd. Bereid je voor, want je moet wel tegen wat drukte en hectiek kunnen! Na het maken van de bestellingen nemen we met zijn allen lunchpauze. In de middag houden we ons bezig met het maken van middagbestellingen, het voorbereiden van de mise-en-place voor de volgende dag, het bestellen bij leveranciers en het schoonmaken van het bedrijf.

De werktijden variëren tussen 05:30 uur en ongeveer 14:30 uur. We hebben een dienst van 05:30 uur tot 13:30/14:00 uur. Daarnaast hebben we een dienst van 06:00 tot 14:00/14:30 uur. Op een rustige of drukke dag kan de eindtijd van deze dienst ook wel eens eerder of later zijn, dat kunnen we van te voren niet aangeven. We werken hierbij met plus- en minuren.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar een medewerker lunchcatering.

BEZORGER

Als je onze broodjes bezorgt, zien mensen je graag komen. Je wordt met open armen ontvangen. Het is belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent. De klanten komen niet langs bij ons in het bedrijf, dus jij bent het visitekaartje van Vers van Gijs. Vergeet niet dat je voornamelijk tijdens lunchspitsuur werkt, dus een klein beetje haast is er altijd wel bij. Je moet dus wel tegen een beetje druk kunnen. Haast of niet, onze bezorgers blijven vriendelijk en rijden opgewekt van klant naar klant. Ook als je al met pensioen bent en het leuk vindt om nog aan de slag te gaan, ben je bij ons van harte welkom. Zolang je een rijbewijs B hebt, zelf vindt dat je behoorlijk goed kunt autorijden en ook nog eens vrolijk, verzorgd en gezellig bent, ontmoeten wij je graag!

Onze bezorgers werken gemiddeld 3-6 uur per dag en bezorgen niet alleen broodjes, maar helpen ook graag een handje mee in de keuken door af te wassen, brood af te bakken, kratjes te branden, mise-en-place te maken, vleeswaren te snijden en de auto’s te onderhouden en te wassen.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar een bezorger.

Winkelwagen

Jouw bestelling

Wil je een bestelling plaatsen voor vandaag? Kijk op de afrekenpagina voor de eerstvolgende bezorgmogelijkheid.