Over Gijs

Over Gijs

Passie voor eten en mooie producten zit bij Gijs in de genen. Als kleine jongen hielp hij maar wat graag mee in de groentewinkel van zijn ouders in Amsterdam-West. In de vrije weekenden dwaalde Gijs vaak met zijn familie door de bossen op zoek naar bramen, kastanjes of beukennoten. Welke groenten of fruit in welk seizoen verkrijgbaar zijn, schudt Gijs dan ook zo uit zijn mouw.

De passie en liefde voor lekker eten heeft Gijs nooit verloren. Zo gaat Gijs op truffeljacht in Italië voor onze huisgemaakte truffelmayonaise en bestelt hij onze ingrediënten bij betrouwbare leveranciers uit de regio. Die mooie ingrediënten en passie voor eten proef je in elk broodje, elke salade en elke smoothie. Immers…

"De beste ingrediënten maken de lekkerste broodjes."

Hoe het ooit begon

Bijna 23 jaar geleden besloot Gijs met zijn kennis en passie aan de slag te gaan. Gijs opende een delicatessen- en kaaswinkel in Amstelveen op het Kostverlorenhof in Amstelveen. Al gauw begon Gijs hier met het verkopen van geweldige broodjes gemaakt met de beste ingrediënten.

De winkel veranderde langzaam maar zeker in het cateringbedrijf dat Vers van Gijs nu is. Sinds 2018 werkt Gijs samen met Sabine, die in januari 2023 mede-eigenaar is geworden van het bedrijf. Begin 2023 hebben Gijs en Sabine ook Vers van Gijs Evenementencatering B.V. opgericht. In de lente van 2023 is Vers van Gijs verhuisd naar een grote productielocatie in Amstelveen aan de Schweitzerlaan.

Over Vers van Gijs

Vers van Gijs bestaat uit Vers van Gijs B.V. en Vers van Gijs Evenementencatering B.V.

Vers van Gijs B.V. maakt dagelijks voor tientallen bedrijven en particulieren ontbijt en lunch. Wij maken ovenverse belegde broodjes, goed gevulde wraps, frisse groene salades, verse fruitsalades, heerlijke zoetigheid en gezonde sappen en smoothies. Het grootste gedeelte van de lunches wordt bezorgd.

Vers van Gijs Evenementencatering B.V. verzorgt de catering voor evenementen, zoals festivals, filmsets, verjaardagsfeesten en bruiloften. Wij voorzien in catering op maat voor ontbijt, lunch en diner. Zowel bezorging als catering op locatie is mogelijk.

Werken bij Vers van Gijs

Team Vers van Gijs bestaat uit Gijs, Sabine, Benjamin, Denise, Eldad, Esmée, Hans, Jack, Johan, Jos, Juanita, Kees, Mandy, Marcel, Mirjam, Natasja, Perry en Vivian.

Omdat we het steeds drukker krijgen, is Vers van Gijs zo nu en dan op zoek naar keukenmedewerkers en bezorgers.

Bekijk de vacatures hier.

Vegan Friendly

Vers van Gijs is Vegan Friendly. Vegan Friendly is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. We hebben een groot veganistisch assortiment. Zo hebben we diverse veganistische broodjes en salades, is bijna ons gehele assortiment Zoet van Gijs veganistisch en zijn al onze sauzen plantaardig. Onze evenementencatering is 100% veganistisch. Ons doel is om in de toekomst helemaal veganistisch te ondernemen.

Samenwerkingen

Onze houten kratjes worden gemaakt door de medewerkers van De Houtstek: een mooie, ambachtelijke houtwerkplaats gelegen aan de Amsteldijk Zuid in Amstelveen. De kratjes worden handmatig en met oog voor detail vervaardigd. De Houtstek is een re-integratiebedrijf en werkt met mensen uit de geestelijke gezondheidszorg. Het is voor hen een bijzondere leerwerkplek om houtbewerkingservaring op te doen.

Onze vrolijk gekleurde taartdozen worden gemaakt door de cliënten van Zorgboerderij De Oostertuin. Dit is een zorgboerderij gevestigd in Oosterblokker in Noord-Holland waar dagbesteding gefaciliteerd wordt. Vers van Gijs heeft een speciale band met Zorgboerderij De Oostertuin omdat het nichtje van Sabine hier werkzaam is.

Winkelwagen

Jouw bestelling

Wil je een bestelling plaatsen voor vandaag? Kijk op de afrekenpagina voor de eerstvolgende bezorgmogelijkheid.