fbpx

Eet geen Dierendag

04/10/2021 – Op maandag 4 oktober is het Eet Geen Dierendag! Wij geven in week 40 de hele week 25% korting op veganistische broodjes, de lunchbox vegan en de Mix van broodjes | Veganistisch. Gebruik hiervoor de kortingscode EETGEENDIERENDAG op de afrekenpagina.

Cakesicles

04/10/2021 – Vanaf vandaag in ons assortiment: vegan cakesicles! Deze luxe cakejes omhuld met pure chocolade zijn speciaal voor ons vegan gemaakt. Superleuk voor een verjaardag of bij de koffie op kantoor. Een aantal van onze vaste klanten heeft ze al mogen proeven en is razend enthousiast!

Uitbreiding bezorggebied: Hoofddorp

01/10/2021 – We hebben ons bezorggebied uitgebreid! We bezorgen nu ook in Hoofddorp in de postcodes 2133 en 2134. In postcode 2132 bezorgden we al langer.

Betalen met Creditcard

17/09/2021 – Vanaf vandaag is het mogelijk om af te rekenen met Creditcard. Op de afrekenpagina zie je deze optie nu verschijnen. Let op: de optie is alleen bedoeld voor bedrijven. Er geldt een toeslag van € 0,29 + 2,8%.

Dag lieve Frans

01/09/2021 – Op vrijdag 27 augustus is Frans, de vader van Gijs, overleden. Vanaf het begin af aan was Frans nauw betrokken bij de kaaswinkel van Gijs en later bij Vers van Gijs. Tot vorig jaar nog heeft Frans vele ritjes naar De Kweker gemaakt om de voorraad in de winkel weer bij te vullen. Ook nam hij op vrijdag altijd het rondje Aalsmeer voor zijn rekening. Dag lieve Frans, we gaan je missen.

Mixen van broodjes per stuk verpakt

11/06/2020 – Vanaf vandaag is het mogelijk om bij onze mixen van broodjes (veganistisch, vegetarisch, klassiek, exclusief en Boerenmix) te kiezen voor de optie ‘per stuk verpakt’. De broodjes worden dan per stuk in papier gerold. Door het stukje heen prikken wij zoals gewoonlijk ook het vlaggetje waarop het hoofdingrediënt van het broodje staat aangegeven. Zo kan er tijdens een vergadering ondanks het coronavirus toch samen genoten worden van onze heerlijke mixen van broodjes!