fbpx

Vers van Gijs x IDFA 2021

12/11/2021 – Op 17 november 2021 gaat het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) van start. IDFA is een Nederlands documentaire- en filmfestival dat jaarlijks in Amsterdam wordt gehouden. Met meer dan 200.000 bezoekers per jaar is IDFA het grootste documentaire- en filmfestival ter wereld. Vers van Gijs verzorgt dit jaar voor de derde keer op rij de catering voor de medewerkers en vrijwilligers van IDFA. Daar zijn we heel trots op! Twee en een halve week lang maken we elke ochtend honderden veganistische lunches. Elke dag heeft zijn eigen thema, zodat verschillende keukens voorbij komen.

Wraps

11/11/2021 – Wist je dat de meeste van onze broodjes ook op wraps verkrijgbaar zijn? Check de pull down menu’s onder de categorie ‘Losse broodjes’. Eet smakelijk!

Uitbreiding bezorggebied: Rozenburg

08/11/2021 – We hebben ons bezorggebied uitgebreid! We bezorgen nu ook in Rozenburg in de postcode 1437.

Betalen met Creditcard

17/09/2021 – Vanaf vandaag is het mogelijk om af te rekenen met Creditcard. Op de afrekenpagina zie je deze optie nu verschijnen. Let op: de optie is alleen bedoeld voor bedrijven. Er geldt een toeslag van € 0,29 + 2,8%.

Mixen van broodjes per stuk verpakt

11/06/2020 – Vanaf vandaag is het mogelijk om bij onze mixen van broodjes (veganistisch, vegetarisch, klassiek, exclusief en Boerenmix) te kiezen voor de optie ‘per stuk verpakt’. De broodjes worden dan per stuk in papier gerold. Door het stukje heen prikken wij zoals gewoonlijk ook het vlaggetje waarop het hoofdingrediënt van het broodje staat aangegeven. Zo kan er tijdens een vergadering ondanks het coronavirus toch samen genoten worden van onze heerlijke mixen van broodjes!