fbpx

Betalen met creditcard

17/09/2021 – Vanaf vandaag is het mogelijk om af te rekenen met creditcard. Op de afrekenpagina zie je deze optie nu verschijnen. Let op: de optie is alleen bedoeld voor bedrijven. Er geldt een toeslag van € 0,29 + 2,8%.

Dag lieve Frans

01/09/2021 – Op vrijdag 27 augustus is Frans, de vader van Gijs, overleden. Vanaf het begin af aan was Frans nauw betrokken bij de kaaswinkel van Gijs en later bij Vers van Gijs. Tot vorig jaar nog heeft Frans vele ritjes naar De Kweker gemaakt om de voorraad in de winkel weer bij te vullen. Ook nam hij op vrijdag altijd het rondje Aalsmeer voor zijn rekening. Dag lieve Frans, we gaan je missen.

Nieuwe menukaart en prijsverhoging

21/07/2021 – We hebben een nieuwe menukaart! Met een nieuw assortiment veganistische broodjes en Zoet van Gijs. Omdat de prijzen van onze grondstoffen gestegen zijn, hebben we een prijsverhoging van 10% doorgevoerd. Ook hout is erg duur geworden, waardoor er nu € 10,- statiegeld op onze houten kratjes zit. Proef zelf onze heerlijke nieuwe broodjes en laat ons weten welk broodje jouw nieuwe favoriet is!

Zoet van Gijs

21/07/2021 – Eindelijk is het zo ver! Alle producten van ons assortiment (met uitzondering van de glutenvrije brownie) zijn veganistisch. Een mijlpaal. We hebben drie muffins in het assortiment: bessen, chocolade en citroen. Daarnaast kun je genieten van onze heerlijke brownie met stukjes chocolade, een stuk bananencake, zachte chocolate chip cookies in de smaken naturel en chocolade en petit fours in de smaken citroen en hazelnoot.

Bezorggebied

20/07/2021 – Omdat we het gelukkig weer een stuk drukker krijgen, hebben we helaas niet meer de capaciteit om zonder bestelminimum gratis te bezorgen in postcode 1183. Voor postcode 1183 geldt daarom nu een bestelminimum van € 40,- voor gratis bezorging.

Gewijzigde openingstijden

21/06/2021 – De zomer komt eraan! Daarom sluit ons raam vanaf maandag 21 juni om 15:00 uur. De tijdvakken blijven hetzelfde, dus je kunt tot 14:30 uur bestellen voor bezorging tussen 16:00 en 16:30 uur.

Mixen van broodjes per stuk verpakt

11/06/2020 – Vanaf vandaag is het mogelijk om bij onze mixen van broodjes (veganistisch, vegetarisch, klassiek, exclusief en Boerenmix) te kiezen voor de optie ‘per stuk verpakt’. De broodjes worden dan per stuk in papier gerold. Door het stukje heen prikken wij zoals gewoonlijk ook het vlaggetje waarop het hoofdingrediënt van het broodje staat aangegeven. Zo kan er tijdens een vergadering ondanks het coronavirus toch samen genoten worden van onze heerlijke mixen van broodjes!