fbpx

Nieuwe menukaart

09/10/2022 – We hebben een nieuwe menukaart met nieuwe veganistische salades en broodjes. Kom je snel langs om te proeven van de Falafelsalade, Gerookte Tofu en Fresco di Francesco?

Nieuwe croissants

01/07/2022 – We hebben drie nieuwe croissants in ons assortiment! Een verbeterde versie van onze naturel croissant, een spelt-quinoa croissant en een croissant gevuld met chocolade. Je vindt ze op onze website onder ‘Zoet van Gijs’.

Crew catering Lente Kabinet

06/06/2022 – Op 4 en 5 juni heeft Vers van Gijs de crew catering verzorgd op het festival Lente Kabinet in het Twiske. Ruim 400 crewleden hebben kunnen genieten van onze heerlijke vegan broodjes, wraps, salades en diners.

Catering De Vorstin

31/05/2022 – Op dinsdagavond 31 mei hebben we de catering verzorgd voor een afstudeeroptreden van het Conservatorium in poppodium De Vorstin in Hilversum. De bandleden, de geluidstechnici en de rest van de crew hebben genoten van onze veganistische pok├ębowl.

Versierde taartdozen

25/05/2022 – Als je onze Mix Zoet van Gijs bestelt heb je vanaf nu zomaar kans op een prachtig versierde taartdoos. Handgemaakt door de toppers van Zorgboerderij de Oostertuin. Neem een kijkje op hun website: https://www.deoostertuin.nl/.

Nieuwe bezorgbusjes

05/01/2022 – We hebben nieuwe bezorgbusjes! Onze oude busjes waren echt toe aan vervanging en daarom kun je ons vanaf nu zien rondrijden in onze nieuwe zwarte Mercedes busjes.