fbpx

Vers van Gijs wenst je een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuw jaar!

18/12/2020 – Namens Gijs en zijn team een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig nieuw jaar gewenst!

Gewijzigde openingstijden

29/11/2020 – De diners van Gijs vliegen de deur uit! Niet in de avond, maar overdag nemen heel veel van jullie een heerlijke, verse avondmaaltijd mee. Elke dag verkopen we de vitrine leeg! Daarom heeft Gijs besloten om de winkel in de avonden weer te sluiten en van zijn vrije avonden te genieten. Wat Gijs ook gemerkt heeft in de afgelopen maand, is dat veel van jullie in de middag nog een broodje komen halen. Daarom is onze winkel vanaf maandag 30 november van 08:00 tot 16:00 uur geopend!

Onze winkel is gesloten op vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag) en vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag).

Vers van Gijs x IDFA

15/11/2020 – Op 18 november 2020 gaat het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) van start. IDFA is een Nederlands documentaire- en filmfestival dat jaarlijks in Amsterdam wordt gehouden. Met meer dan 200.000 bezoekers per jaar is IDFA het grootste documentaire- en filmfestival ter wereld. Vanwege corona vindt IDFA dit jaar in afgeslankte vorm plaats. Vers van Gijs verzorgt net als vorig jaar de catering voor de medewerkers en vrijwilligers van IDFA. Daar zijn we heel trots op! Drie weken lang maken we elke ochtend tientallen vegetarische lunchboxes met daarin een stevig broodje, een wrap, een salade en een muffin . Elke dag heeft zijn eigen thema, zodat verschillende keukens voorbij komen.

Nieuwe menukaart

05/11/2020 – We hebben een nieuwe menukaart! Met nog meer veganistische opties, meer Zoet van Gijs en nieuwe zelfgemaakte smoothies. Proef zelf!

Vers van Gijs bestaat 20 jaar!

01/11/2020 – Vers van Gijs viert haar 20-jarig jubileum! 20 jaar geleden op 1 november 2000 begon Gijs als 23-jarige jongen zijn kaaswinkel Deli-Shop. In 20 jaar is zijn bedrijf uitgegroeid tot Vers van Gijs. Dat moet gevierd worden! Daarom hebben we de hele maand november allerlei leuke verrassingen en acties voor jullie bedacht. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten.

Huisgemaakte jam

31/10/2020 – Vanaf begin volgende week verkopen wij de huisgemaakte jam van Zorgboerderij De Oostertuin. We hebben drie smaken in ons assortiment: aardbei, mango-citroen en bosvruchten. De jam is veganistisch en vrij van kleur- en smaakstoffen. Neem ook eens een kijkje op de website van Zorgboerderij De Oostertuin: https://www.deoostertuin.nl/.

Nieuw: bruine ciabatta

27/10/2020 – Omdat onze oude vertrouwde bruine ciabatta nog steeds erg gemist werd, is Gijs op zoek gegaan naar een waardige opvolger. En die heeft hij gevonden! Vanaf vandaag kunnen we jullie dan ook weer blij maken met een ouderwetse bruine ciabatta. Het brood is handgekneed en daardoor altijd iets anders van vorm. De bruine ciabatta zit barstensvol gezonde voedingsvezels.Het bruine Boucheronbrood hebben we uit het assortiment gehaald.

Fruit van Gijs

19/10/2020 – Er gaat niets boven een goedgevuld, gezond en heerlijk kistje met vers fruit van het seizoen vol met vitaminen. Daarom heeft Gijs iets nieuws bedacht: Fruit van Gijs. Elke week verzorgt Gijs heerlijk vers fruit waar je de hele week van kunt genieten. Zeker in deze tijd waarin het extra belangrijk is om gezond te blijven is dat geen overbodige luxe. Je kunt het fruit los bestellen via onze webshop onder het tabblad ‘Fruit & Salades’. Daarnaast kun je natuurlijk ook een lidmaatschap nemen, zodat je elke week verrast wordt met een kistje vol heerlijk fruit. Kijk voor meer informatie op de pagina Fruit van Gijs

Vegan Basis

19/10/2020 – We hebben een nieuwe mix in ons assortiment: de Vegan Basis! De Vegan Basis is onze rechttoe rechtaan lunchmix met veganistisch belegde pistolets. De Vegan Basis bevat net als de Stevige Basis simpel broodbeleg zonder garnering, maar dan helemaal veganistisch! Denk hierbij aan filet à l’americain, kipkerriesalade, hummus en grillworst. Voor de mix van Vegan Basis gebruiken we divers belegde witte en bruine pistolets. De broodjes worden per stuk in papier gerold. De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks.

Mixen van broodjes per stuk verpakt

11/06/2020 – Vanaf vandaag is het mogelijk om bij onze mixen van broodjes (veganistisch, vegetarisch, klassiek, exclusief en Boerenmix) te kiezen voor de optie ‘per stuk verpakt’. De broodjes worden dan per stuk in papier gerold. Door het stukje heen prikken wij zoals gewoonlijk ook het vlaggetje waarop het hoofdingrediënt van het broodje staat aangegeven. Zo kan er tijdens een vergadering ondanks het coronavirus toch samen genoten worden van onze heerlijke mixen van broodjes!

Aanvullende maatregelen in verband met het coronavirus

24/03/2020 – In het kader van het coronavirus hebben wij aanvullende maatregelen getroffen.

Gratis bezorging
Wij hebben besloten om het bezorggebied waarbinnen wij geen bezorgkosten rekenen zonder bestelminimum uit te breiden. Voor de postcodes 1058, 1059, 1062, 1066, 1075, 1076, 1077, 1078, 1079, 1081, 1082, 1083, 1091, 1096, 1101, 1102, 1103, 1104, 1105, 1106, 1107, 1115, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188 rekenen wij de komende tijd (tot 1 juni) geen bezorgkosten om de mensen in onze omgeving in staat te stellen hun lunch gratis thuis te laten bezorgen.

Houd 1,5 meter afstand
Voor onze winkel hebben wij markeringen aangebracht om jou in staat te stellen 1,5 meter afstand te bewaren tot de andere klanten. Als je achter de streep op het kruis blijft staan, bewaar je 1,5 meter afstand tot degene voor en achter jou. Met een pijl staat aangegeven hoe je de rij kunt verlaten.

Indeling van de winkel
We hebben de winkel anders ingedeeld zodat ook ons personeel 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden.

Maatregelen in verband met het coronavirus

13/03/2020 – Wij willen jou graag op de hoogte stellen van de maatregelen die wij in het kader van het coronavirus hebben genomen.

Hygiëne
In onze winkel gelden strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Deze regels gelden nu net als altijd. Onze medewerkers wassen bovendien hun handen extra vaak en zorgvuldig met water en zeep. Om het hand-op-handcontact te beperken zullen onze bezorgers jou de komende tijd niet vragen om jouw naam en paraaf in te vullen op de statiegeldbon. Ook willen wij klanten aan ons raam vragen om zoveel mogelijk contactloos te betalen met PIN of mobiele telefoon. Als je niet kunt of wilt pinnen, kan het geld op de toonbank gelegd worden en het eventuele wisselgeld zelf van de toonbank opgepakt worden.

Contactloos bezorgen
Onze bezorgers maken gebruik van contactloos bezorgen. De betaling geschiedt zoals altijd via iDEAL of op factuur. De bezorger zal de bestelling voor de deur of bij de receptie neerzetten en telefonisch contact met jou opnemen, zodat er geen persoonlijk contact plaatsvindt. Wil je statiegeldkratjes retour geven? Zorg er dan voor dat deze klaarstaan voor de bezorger. De statiegeldbon zal achtergelaten worden bij de bestelling.

Openingstijden
De komende tijd zal onze winkel voor klanten geopend zijn vanaf 08:00 uur in plaats van 10:00 uur. Je kunt bij het raam ontbijt en lunch afhalen. Naar aanleiding van de extra maatregelen die de overheid op zondag 15/03/2020 heeft getroffen, kun je jouw ontbijt of lunch helaas niet bij ons voor de deur opeten. Wij hebben onze tafels daarom weggehaald en willen je vragen om jouw aangekochte producten mee naar huis te nemen.

Gratis bezorging
Voor de postcodes 1081, 1082, 1083, 1181, 1182 en 1183 (Amstelveen en Buitenveldert) rekenen wij de komende tijd (tot 1 juli) geen bezorgkosten zonder bestelminimum om de mensen in onze directe omgeving in staat te stellen hun ontbijt of lunch gratis thuis te laten bezorgen.

Bestelling annuleren?
Bestellingen kunnen tot 24 uur voor levering geannuleerd worden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@versvangijs.nl. Je bent van ons gewend dat wij soepel met deze regel omgaan. Het is normaalgesproken geen probleem om een bestelling last minute te annuleren, zolang wij nog niet begonnen zijn met het maken van de bestelling. Wij rekenen echter nu op jouw begrip dat wij deze regel de komende tijd streng gaan hanteren om te voorkomen dat wij met een voorraadoverschot komen te zitten. Wij kopen onze producten namelijk dagelijks vers in aan de hand van de geplaatste bestellingen.

Wij wensen iedereen veel kracht toe en hopen dat wij jou snel weer van dienst kunnen zijn zoals je van ons gewend bent.