Kerstmix

01/12/2019 – Het is bijna zover: vanaf 6 december 2019 is onze beroemde Kerstmix weer te bestellen! Deze mix van broodjes zit vol Kerstversieringen en gezellige lampjes. De mix is ideaal voor een heerlijke Kerstlunch. We gebruiken diverse ambachtelijke broodsoorten, zoals ciabatta, waldkornbol, Italiaanse bol, zuurdesembrood, bruin boucheronbrood en speltbrood. De broodjes zijn gehalveerd en worden op smakelijke wijze gepresenteerd in een houten krat. Uiteraard is de Kerstmix ook vegetarisch of veganistisch verkrijgbaar. De Kerstmix is te bestellen per 12/18/24/30/36 stuks. Per persoon raden wij gemiddeld 2,5 stuks aan. Verras je collega’s en breng het Kerstgevoel naar kantoor!

Vers van Gijs x IDFA

15/11/2019 – Op 20 november 2019 gaat het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) van start. IDFA is een Nederlands documentaire- en filmfestival dat jaarlijks in Amsterdam wordt gehouden. Met meer dan 200.000 bezoekers per jaar is IDFA het grootste documentaire- en filmfestival ter wereld. Vers van Gijs verzorgt dit jaar de catering voor de medewerkers en vrijwilligers van IDFA. Daar zijn we heel trots op! Twee en een halve week lang maken we elke ochtend honderden vegetarische lunchboxes met daarin een stevig broodje, een wrap, een salade, een muffin en voor de echt hongerige medewerkers een extra bolletje. Elke dag heeft zijn eigen thema, zodat verschillende keukens voorbij komen.

Vers van Gijs is Vegan Friendly

14/11/2019 – Het was je misschien al opgevallen: sinds een aantal dagen prijkt op onze website het logo van Vegan Friendly. Vegan Friendly is een project van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Vegan Friendly biedt een overzicht van alle adressen waar je vegan kunt eten of winkelen. Vers van Gijs kan natuurlijk niet ontbreken in dat overzicht. We zijn dan ook heel trots dat we door Vegan Friendly zijn benaderd.

Vers van Gijs biedt een groot assortiment aan vegan producten. Heb jij onze veganistische mix van broodjes al eens geprobeerd? En wist je dat al onze soepen vegan zijn? Een leuke bijkomstigheid is dat wij onze vegan producten lager geprijsd hebben om onze klanten te verleiden om te kiezen voor diervriendelijkheid. Als je lid bent van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme krijg je bovendien op vertoon van je ledenpas nog eens 10% extra korting.

Genummerde broodjes

04/11/2019 – Vanaf vandaag hebben onze ‘losse’ broodjes elk een eigen nummer. Er gaan bij ons elke dag honderden broodjes de deur uit. Voorheen schreven we op elk broodje de naam, maar hier ging heel veel tijd in zitten. Tijd die we liever besteden aan het produceren van nóg meer lekkere broodjes. Bovendien heeft niet iedereen een even duidelijk handschrift. Daarom heeft elk broodje nu zijn eigen nummer, zodat we snel én duidelijk kunnen opschrijven om welk broodje het gaat. Op de pakbon staat het nummer ook vermeld, zodat het uitdelen van de broodjes nog soepeler gaat verlopen. Eet smakelijk!

Gewijzigde openingstijden vanaf 1 december 2019

01/11/2019 – Vanaf 1 december 2019 wijzigen onze openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag blijven wij geopend van 06:00 tot 15:00 uur. Het luik gaat open vanaf 10:00 uur. Op zaterdag en zondag is onze winkel gesloten.